Nu har jag förstått vad som händer om 9 dagar....

Nu sitter man här igen och det är tisdag kväll och man oroar sig för vägningen imorgon bitti.
Hur har du veckan sett ut om jag rannsakar mig själv?

Maten har varit helt OK, det blev lite alkohol i fredags och lördags när Fia, Oskar och Alma var på besök men inte överdrivet. Ja och i torsdags förståss när jag var ute med Pernilla och Helen. Aj då. Alkohol 3 dagar. Suck, går inte att göra ogjort.
Träningen då... morgonträning i torsdags och en massa shopping i lördags annars inget.

Som ni märker här på bloggen är jag inte helt fokuserad, jag har inte kommit in i rätt rytm riktigt ännu och det återspeglar sig även på träningen. Det blir som ett litet moment22, kommer inte från jobbet i tid, hemma senare än jag tänkt mig, hinner inte med planeringen, hinner inte med bloggen, hinner inte gå och lägga mig i tid, orkar inte upp på morgonen vilket gör att jag stannar lite längre på jobbet och så är vi tillbaka till ruta ett.

Det är då det är läge för semester och det är idag jag verkligen har förstått att vi skall på semester och det snart. Det var i morse när jag stog i duschen som det bara gick upp för mig: VI ÅKER TILL KRETA OM 9 DAGAR!!! Hur underbart är inte det? Gäller att fokusera bara så jag inte kommer hem 5 kilo tyngre än när jag åkte, den grekiska maten går ju inte av för hackor :-)

Planering och inhandling inför resan är klar tack och lov, så det är bara att slappna av nu till långhelgen och njuta och förbereda sig på ännu mer ledighet.

Nu är det dags för mig att ta tag i kalendern och planera lite. Det där som jag känner att jag inte har hunnit med... komma på banan.
Håll nu tummarna för imorgon bitti mina vänner.

Kram och pepp
Cornelia

O höll alldeles på att glömma. TACK för alla fina kommentarer. Jag blir alldeles varm och glad när jag loggar in och hittar era små hälsningar till mig.

Kommentarer

 1. ah men va avis jag blir.. vill åsså åka utomlands.. men icke då.. enda semestern för oss blir stockholm en vecka i sommar.. tar utlandet när barnen blir lite större..
  vet inte om jag får var så här personlig.. men har ni funderat på att utöka familjen?? bara lite nyfiken... du behöver inte svara.. kramen

  SvaraRadera
 2. halloj.. jodå idag har vi haft solsken men inte igår..
  du läste nog gårdagens inlägg ;-)
  kram

  SvaraRadera
 3. Lycka till med vägningen idag...=)
  Åhh jag vill oxå åka utomlands *avundsjuk*

  Ha en bra dag
  Kram

  SvaraRadera
 4. Håller tummar o tår för dig! Men det går nog bra.

  Vad härligt att ha en Kretaresa att se fram emot inom några dagar! Lite avis blir jag allt. ;)

  Peppkramar till dig! =)

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att du är jätteduktig tjejen, själv börjar jag om imorron och nu ska det bara gå med god planering och vilja av järn! Va härligt att åka till Kreta! Hoppas du får en fin sista april! Kram och Pepp!

  SvaraRadera
 6. Men det är ju ändå bättre att vara beroende av skor än av mat, socker, alkohol eller droger. :D
  Jag hoppas att det blir ordning och reda i ditt liv och inre snart, det är jobbigt att inte hinna med allt man vill. Kram!

  SvaraRadera
 7. Håller tummarna för vägningen och är precis som alla andra lite avis för att du ska åka till Kreta! Jag vill också!!

  Ha en underbar valborg.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: