Ljudböcker, på banan och fruktan inför morgondagen

Ännu en dag lider mot sitt slut.
Var uppe tidigt i morse och tränade, idag blev det 30 min promenad utomhus eftersom det var så nice väder. Uuunderbar början på dagen.

Resten har ju naturligtvis tillbringats bakom fönster och väggar på kontoret. Det har varit en bra dag på jobbet idag. Känns kanon.


På kvällskvisten har jag lagat Chevrélagsagne till matlådor (blev 4 stycken) och så har vi lagat lax till idag och till imorgon lunch så det känns också mycket bra, älskar att vara så förberedd med allt.


Nu är det snart dags att krypa ner i sängen, det tar på krafterna att vara uppe tidigt och träna. Har fått två tidningar idag som jag prenumererar på (Laga Lätt och Världens Vin) så de får följa med mig till nattduksbordet för lite läsning innan jag skall somna.


Har fått ett par frågor ang. mitt förra inlägg när jag skrev att jag laddat ner ljudböcker. Svaren på dessa är (hoppas jag inte glömmer någon) :

- Jag laddar ner lagligt, sån är jag :-) Jag laddar enbart ner lagligt... inte ens musik olagligt... kostar lite, jag vet men jag ser det som så att jag hade blivit pissförbannad om jag inte fått lön för det jobbet jag gör. Och böckerna jag läser och musiken jag lyssnar på är ju faktiskt resultatet av någons arbete även om de inte sitter på kontor. Det är min åsikt.
- Jag brukar ladda ner från bokus.com och ljudboken.se, priserna är desamma ungefär. Har du en iPod och vill ha böckerna i AAC format skall du dock vara uppmärksam på att de inte alltid finns i det formatet. Vanlig MP3 är det vanligaste tyvärr.
- Tips på böcker, tja det är ett ganska begränsat utbud bland ljudböckerna, och så skall det vara rätt uppläsare för att man skall vilja ha den, ibland kan det vara fel person som läser och då är det inte kul att lyssna på en massa timmar bok... Tips på bra böcker är Kajsa Ingemarssons böcker, jag har lyssnat på både, På det fjärde ska det ske och Små citroner gula och båda är kanonbra, dessutom läser hon dem själv och det blir ju aldrig fel, hon har en riktigt bra berättarröst Kajsa. Martina Haag har också läst in sina böcker och dem kan jag också rekommendera. Nu är det ju den sortens böcker jag läser men jag gissar att även Liza Marklunds böcker är riktigt bra att lyssna på.

Nu är der verkligen dags att krypa ner.

Hoppas jag kunnat tipsa om några böcker som går hem.
Imorgon är det vägning, jag förväntar mig inga under. Men håll alla tummar ni har.

Kram och pepp

Cornelia

Kommentarer

 1. Låter som om du hade en bra dag! Härligt!
  Jag håller tummarna inför vägningen.

  Kram o pepp!! =)

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna...=) Tack för svaret oxå.
  Ha en bra dag
  Kram

  SvaraRadera
 3. Lycka till med vägningen! :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: