Livstecken

Jag lever, jag jobbar och jag är, men mer är det inte.
Solen skiner utanför fönstret och hellre hade jag varit ute i det fina vädret men ibland får man bita i det sura äpplet och inse att man är vuxen och måste ta ansvar och allt vad det heter... Jobba med andra ord.

Jag har som jag nämnt i tidigare inlägg varit inne i en liten svacka, det kanske var +-0 resultatet som påverkade mig ändå eller så kanske det var all träning som gjorde att jag till slut tappade orken rent fysiskt, eller så var det att lite rutiner och annat har rörts om de senaste dagarna. För hur som helst så har jag inte haft någon energi. Därmed inte sagt att jag ätit onyttigt. Jag har inte slarvat och ätit något jag inte får äta, mycket tack vare J har maten varit helt acceptabel. Jag har druckit lite alkohol, men det var ju tanken denna helgen då mitt alkoholförbud tog slut. Men jag har inte rört på mig nästan alls. Det lär väl synas på vågen på onsdag antar jag.

Ett plusresultat är inte det jag behöver egentligen men jag får stålsätta mig och kämpa vidare.

Snart dags för 1,5 h utbildning, därefter beger jag mig hemåt och ikväll firar vi svärmors 51-årsdag med att gå på Casinot.

Imorgon är en annan dag och gamla rutiner skall återupptas, med tanke på de utsvävningar som kommer att ske ikväll skall jag inte satsa på morgonträning, men på eftermiddagen är det dags igen.

Kram och pepp på er alla duktiga viktkämpar därute.
Cornelia

Kommentarer

 1. Hihi ja jag vet visst ser det gott ut?
  Satte dit den för då kan jag kolla där och vara sugen men det är bara det att jag kan inte komma åt det ;)
  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 2. Hoppas att du får energin tillbaka snart! Aldrig kul att känna sig låg. Men bättre tider kommer - helt säkert!

  Heja, heja!

  SvaraRadera
 3. kom igen nu.. det är ju bättre att stå stilla än att plussa.. man står still ibland även om man skött sig helt.. det är ju så med viktnedgång tyvärr. kroppen måste ju ställa in sig på nya kg ibland å då står man still å tränar man en del å får lite muskler så väger ju dom åsså.. har saknat lite inlägg från dig.. men nu så kör vi på.. jag har ätit godis idag jag bläää.. nya tag imorrn.. stora peppkramar

  SvaraRadera
 4. Ge inte upp nu bara! Du har ju varit såå duktig hitills och gått ner fort har du gjort oxå. Ge kroppen lite tid bara så ska du se på fina resultat snart igen...
  Pepp-kramar

  SvaraRadera
 5. Skickar en massa pepp-kramar och hoppas att energin och lusten kommer tillbaka. Kom igen nu! Vi kan om vi vill!
  Kram Minus

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: