Kommentarer, bloggtorka och lite helg

Ja det är ju ingen idé att ljuga, det märks ganska tydligt att det är lite trögt med inläggen här.
Anledningen till det är att jag faktiskt känt att jag inte haft så mycket att förtälja. Har ändå varit inne lite och läst och kommenterat hos er andra. Jag har bara sörplat i mig alla era peppande inlägg. Det behövs kan jag säga.

Jag har sagt det förrut och jag säger det igen. Det är få saker (utöver era bloggar och kommentarer naturligtvis) som får mig så motiverad som att komma i kläder som jag inte kommit i på länge. Nu senast kunde jag knäppa ytterligare ett par jeans som jag så sent som för ett par veckor sedan inte fick igen hur mycket jag än försökte... Och tro mig jag försökte!

På tal om peppning, jag är så glad för alla kommentarer jag får, av alla!
För det mesta vet jag vem det är som har skrivit hos mig, vi är ju ett bekant litet gäng här nu.
Men får ett par dagar sedan fick jag en anonym kommentar som löd såhär:

"ville bara säga att jag tycker att du är jätteduktig!Det finns många som väger lite för mycket och bara sitter och klagar, men du gör något åt saken och är positiv! Du kommer garanterat att nå målet!jag beundrar dej verkligen, det måste vara sjukt svårt att avstå från onyttigheter... "

Vad stolt och glad jag blir att någon tycker så om mig och min kamp. Och kanske till och med det är någon som jag inte ens känner men som ändå bryr sig om mina små inlägg. Och precis som jag skrev innan så tycker jag så om alla mina kommentarer jag får. Alla dem från er som är kända viktkämpar och bloggare - de är fantastiska och betyder så mycket. Och dem från er som jag inte vet vilka ni är - de är också helt underbara. Skriv gärna en rad, oavsett om vi känner varandra eller inte, oavsett om du vill vara anonym eller om du vill lämna ut ditt namn eller din egen blogg. Det värmer så otroligt mycket att veta att ni har varit här.
Nu blir det snart Caesarsallad och Ramlösa, därefter är det dags att planera nästa veckas matsedel samt träningsprogram.
Ha en fantastisk fortsatt helg mina vänner.
Kram och pepp
Cornelia

Kommentarer

  1. heej vännen!! visst är det kul med kommentarer och det är tack vare alla härliga människor där ute (ja och du så klart) som gör att man orkar hålla motivationen på topp :)!!! Hoppas du får en kanon helg. Ja och en sak till, du är super duktig! kram kram

    SvaraRadera
  2. Håller med dig fullständigt. Kommentarerna och all pepp betyder jättemycket. jag skulle ha gett upp för länge sedan om det inte var för dem.

    Angel

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: