Kaos, Zlatan och så lugnet efter stormen

Det blev en ganska omtumlande måndag för mig. Nu tänker jag inte förtälja exakt vad det är som har varit omtumlande, det är privat så jag väljer att hålla det för mig själv. Men som sagt, det har varit en lite skum dag som till slut i alla fall blev både bra och riktigt trevlig.

- Traskade inom Åhlens på väg hem och köpte en ny trevlig pärm till jobbet, det är sånt som piggar upp mig.
- Träffade J på Lilla Torg när hon slutat jobbet och tog en sallad och en Loka på Victors. Zlatan spatserade förbi och käkade en Lakritspuck. Suck, jag vill också ha Lakrispuck. Och kul att du är hemma i stan Zlatan, hoppas du piggar på dig till EM så vi får se dig spela på plats i Salzburg.
- Har surfat runt och kollat bloggar, fixat lite administrativt och kollat på lite inspelat ikväll, känt mig lite duktig och dödstrött, så blir det när man morgontränar...
- Testat nya bloggkoll.com, betafunktionen. Den var kanon!
- Läst lite, laddat ner en ljudbok inför resan.

Snart är det onsdag igen och jag har inga förhoppningar på vägningen alls. Jag känner mig jätteoduktig om ni förstår vad jag menar... Inte slarvig men inte heller duktig och helt utan kraft att ta tag i mig själv. Jag skall surfa runt hos alla er andra nu och sörpla i mig en massa energi.

Stora kramar och en massa pepp till er.

Cornelia

Kommentarer

 1. Gumman!
  Slänger in en hög med kramar till dig. Måste hoppa ner i sängen så jag får läsa ikapp nån dag här, men du ska veta att jag blir så glad för alla fina kommentarer.
  Du är en motivationshöjare!!!

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  Måste bara fråga....jag ser att du laddat ner en bok...vart gör du det? Betalar du eller "fuskar" du och gör det olagligt??
  Tänkte jag skulle laddat ner till min mp3 men jag är dock lite för snål och vill inte betala helst....=)
  Och har du något förslag på en bra bok?
  Kram och en massa pepp till dig.
  Ps du ska se att det går bra med vägningen

  SvaraRadera
 3. Vägningen kommer att gå så bra så! Det fixar du!
  Pepp pepp =)
  Kram

  SvaraRadera
 4. vart laddar du ner ljudböcker?

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: