Dagen efter den där underbara lördagen

Ja hur var det nu med den där perfekta dagen jag tänkte mig att få igår?
Det såg så ljust ut när jag satt där och bloggade efter frukost... Det var då det.

Någon timme senare bestämde sig tvättmaskinen för att inte tömma ut vattnet vilket resulterade i att all vår svarttvätt låg i tvättvatten med medel i. Och luckan gick inte att rubba.

Jouren tillkallades och vattnet tömdes ut manuellt. En av två tvättmaskiner var därmed trasig och den svarta tvätten fick vi ju köra om i den fungerande maskinen för att få den sköljd ordentligt. Detta kan låta som en smärre petitess i vardagen men om jag lägger till informationen att vi i vårt hus får ha tvättstugan 3 timmar i taget så kanske ni förstår att det kan bli tight om tiden när sådanthär händer. Vilka I-landsproblem man kan ha va :-)

J skulle på schlagerfest igår. Alla skulle dessutom framföra något form av schlageruppträdande och J och två andra skulle vara Herreys. Tjusigt?! Jag körde ut henne till festen vid 17-tiden och styrde därefter kosan till Maja.

Efter en runda på Coop resulterade kvällen i jättegoda biffar en bönsallad och tzaziki. Till efterrätt färska jordgubbar, hallon och blåbär och grädde. Smaskens till sista slicken.

Vid 23-tiden åkte jag ut till festen och tänkte få med mig J hem då mina ögon i stort sett redan hade bestämt sig för att somna. J var dock inte så pigg på att åka redan och jag fick order om att komma in en sväng på partyt för att få se det vinnande numret framföras. Det var dock inte Herreys utan en makalöst bra imitation av Svenne och Lottas Bang en boomerang som hade tagit hem vinsten. Uppträdandet var så bra att jag piggnade till och det slutade med att vi var hemma vid 1-tiden. Znark.


Det resulterade i sin tur att jag inte vaknade förrän halv tio idag.

Lite frukost och ett avsnitt av Rent hus senare var det dags för seriös shopping på Mobilia.
Jag hittade en rosa Yogamatta (så att jag kan göra mina "situps" utan att bli invalid i ryggen) och ett par nya träningsskor att ha inomhus, svarta Reebook - jättefina. Dessutom ett par tröjor på VeroModa.

Mitt egentliga ärende på Mobilia var faktiskt att träffa en gammal vän som jag inte sett på 15 år. (Alltså halva livet faktiskt.) Jennie och jag gick 4:an-6:an tillsammans i Vinslöv och sedan dess har våra vägar skiljts åt geografiskt men vi har hållit kontakten per brev och telefon. Nu bor vi bara några mil ifrån varandra och hade äntligen fått till en tid att ses. Det var jättetrevligt och vi hade massor att prata om. Tack för en jättemysig fika Jennie.


Nu har det hunnits med städning och träning på kvällskvisten och klockan har runnit iväg och hunnit blir halv elva.

Även nästa veckas träning och matsedel har planerats och jag hade tänkt lägga in den planerade träningen på Funbeat men det får nog bli imorgon jag gör det för skall jag orka upp och träna kl 6 så är det definitivt dags att lägga sig ner och försöka sova nu.

Hoppas att det blir en bra vecka för oss alla.

Glöm inte att Midsommartåget är i full gång hos Linruz. Har du inte anmält dig till utmaningen går det bra ett tag till. Första resultatredovisningen på torsdag den 10/4.

Nä nu e det dags mina vänner.

Sov så sött

Kram och pepp

Cornelia

Kommentarer

 1. Hej! Vad kul, nu hittade jag en ny fin blogg att läsa! Har oxå hållt på att kämpa ner mig i vikt ett tag, mitt mål är mina "smaljeans" Hoppas att det snart ska bli verklighet av det målet! Ska du haka på annas utmaning nästa vecka, gå till en stad? gör det! Ha en skön måndag! kram

  SvaraRadera
 2. Du är så fantastisk på att kommentera hos mig. Jag blir glad av varenda ord ska du veta.
  Ha en underbar vecka, ser ut som den kommer bli super, planerad och allt.
  Pepp o kramar tillbaka!

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket. Måste bara, helt apropå något helt annat, säga att jag älskar ditt namn. Det ska mitt barn heta i framtiden, hade jag tänkt iaf. :D Hoppas du kommer på en riktigt bra sträcka som passar dig i utmaningen, om du nu ville vara med. :) Kram i mängder!

  SvaraRadera
 4. Hihi. Klart du vågar gå!! Det är ju bara att gå... Sätt ett lite mindre mål annars till att börja med.
  Det fixar du! =)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vad skoj det måste ha varit och få träffa en gammal kompis.
  Ville tacka dig för dina alltid så trevliga och goa kommentarer på min blogg det är peppande kan jag lova. Massor av pepp och kram tillbaka =)
  Kram Cee

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg