Att vara eller inte vara... rädd för en helg i utsvävningens tecken....

I helgen kommer min svärmor på besök, hon har födelsedag på måndag den fjortonde och vi skall fira henne. Mitt alkoholförbud slutar ju lagom till denna helg och helgen kommer att bli lite utsvävande. Resa till Köpenhamn och endel äta ute är planerat.

För bara någon vecka sedan hade detta fått mig att känna mig lite orolig för resulatet. Men imorse kom jag på mig själv med att vara helt lugn och cool inför helgen. Varför? Jo för jag vet att jag kommer att klara det. Jag kommer inte att äta eller dricka mer än att jag fortfarande kan känna mig nöjd dagen efter.

Det är en underbar känsla att ha kommit så långt. Jag tror faktiskt aldrig att jag har varit där förr. Och det handlar inte om att jag aldrig kommer att äta "lite för mycket" utan det handlar mer om att den dagen jag gör det så gör jag det för att jag tillåter mig att göra det och för att jag just då vill det. Förstår ni vad jag menar eller är det bara en massa svammel?

Dagen idag har varit helt OK.
Jag har jobbat. Det blev faktiskt ingen träning i morse trots att det var planen.
Jag hade sjukt svårt att somna i går kväll och när jag väl somnade drömde jag en massa om jobbet och var helt yr i bollen och visste inte var jag var när jag vaknade.

Efter jobbet var jag och veckohandlade och sedan hämtade jag min älskade på jobbet.
En kort sväng på stan har vi hunnit med och ikväll har vi ätit kassler och keso.
Å så har jag jobbat ca 40 minuter under tiden vi kollar hockeyn, Linköping - HV71... Spännande värre.

Nu tänker jag ägna resten av tiden innan det är dags för sängen till bloggande och kommenterande.
Jag vill passa på att tacka för alla fantastiska kommentarer jag får från er alla. Jag kan nog inte beskriva hur mycket det värmer.

Hörrni jag har vågat mig på att utmana mig själv och är med nu i Annas utmaning "stad till stad"
Jag skall gå mellan Malmö och Helsingborg. 60 km är den sträckan och det innebär 12245 steg om dagen. Det kommer inte att bli en helt lätt utmaning för mig.
Jag har ett väldigt stillasittande jobb och min stegräknare stannade på blygsamma 7752 steg idag. Då har jag dock inte omvandlat min träning till steg ännu så det kommer ju att öka på det hela lite. Och så har jag ju inte varit ute och rört på mig alls idag, men jag ligger rejält efter inför resten av veckan. Ojojoj.

Sambon är iväg och spelar fotboll och HV verkar vara på väg in i matchen igen.
Jag borde förbereda inför morgondagens frukost och sedan krypa ner under täcket. Ja så gör jag bestämt.
Imorgon är en annan dag och nya tag mina vänner.

God natt och sov gott
Cornelia

Kommentarer

 1. Jag har också ett väldigt stilla sittande jobb så vi är i samma båt. Därför är det så grymt skönt att ha träningscykeln hemma. Önskar dock att jag hade en crosstrainer också för att variera lite.

  Roligt att du är med i utmaningen! Glöm inte att det är dig själv du utmanar och dig själv du ska försöka vinna över.

  Kram Minus

  SvaraRadera
 2. Vad härligt det låter att du har kommit dithän i tankemönstret! Dit tänkte jag också komma...

  Kram,
  Annie

  SvaraRadera
 3. Jag går samma sträcka så jag ska se till att peppa fram dig...
  Det GÅR lätt ska du se!
  Heja heja heja!!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Härligt att du får ihop steg ändå, förstår att det inte alltid är så lätt. From måndag så börjar jag jobba och kommer vara borta från hemmet lite mer än 12 timmar om dagen. Det blir tufft att få ihop steg då men jag ska göra mitt bästa.

  Hejja!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: