Att ha eller inte ha tid att träna

God kväll,

här trodde jag att livet skulle återgå till det normala och jag skulle återta kontrollen och rutinerna i och med att det blev tisdag. Föga anade jag då att jag igår eftermiddags precis innan jag gick från jobbet skulle bli kommenderad att gå utbildning i tre dagar.

Ingen större fara i det. Utbildningen sker på ett hotell här i Malmö bara 3 minuters gångväg hemifrån. Jag har konstaterat att maten som bjuds är helt OK och i bufféform så jag kan ta det jag får äta. Det är ALLTID kul att gå utbildning hur tråkig den än är... Ja det kan ju vara motsägelsefullt så klart men jag tycker nog ändå att man alltid lär sig något och kommer tillbaka till kontoret med ökad kraft och energi. Så jag skall väl egentligen inte klaga.

Men...

Jag har funderat lite på det här med träning. Jag är en av de personerna som anser och tycker att man inte kan säga att man inte har tid att träna. Tid har man alltid. Annars får man ta sig den tiden. Men... För att jag skall ha denna tid att träna måste jag ha koll min övriga tid, jag måste ha ordning&reda och rutiner på vardagen annars faller allt samman. Som nu. Har inte tränat sedan i fredags (och idag är det tisdag). Känner det lite som att jag måste hinna ikapp tiden, har lite svårt att förklara hur jag känner det bara är så.

Så ikväll istället för att motionera eller dyl är jag istället hemma. Jag bloggar, jag läser igenom alla andras bloggar och kommenterar och uppdaterar mig på läget, vi har städat lite, jag har sorterat lite papper som har kommit med posten under de senaste dagarna, sorterat tvätten, skrivit in nya bokningar i kalendern och så vidare. Och jag vet att när jag går och lägger mig ikväll, kommer jag att känna mig i fas och träningsschemat som jag om en liten stund kommer att planera in för resten av veckan kommer att kunna följas utan minsta svårighet.

Gode gud låt min vardag knata på som vanligt ett tag nu så jag inte kommer ur balans.
Jag är till och med så ur balans att jag smygvägde mig för en stund sedan.
När gjorde jag detta misstag senast... Kan knappt minnas. Det var sådär kul får jag väl erkänna. Ett halvt kilo upp. Men då var det kvällsvägning och med aningen mer kläder än vad jag brukar ha vid ordinarie vägning.

Imorgon är det skarpt läge och med tanke på veckans utsvävningar så väntar jag mig inga under. Igår var vi förresten på Casino Cosmopol och firade svärmors födelsedag. De hade en mycket god chokladtårta som jag faktiskt åt en bit av. Ja jag är för busig helt enkelt.

Nu är det dags för hårdkörning igen så det syns resultat på nästa veckas vägning, men innan dess hoppas jag ni håller tummarna för mig imorgon bitti när jag hoppar på vågen.

Kram och pepp till er alla
Cornelia

Kommentarer

 1. heej vännen!! *håller tummarna* för dig imorgon. kram kram

  SvaraRadera
 2. Jepp. Håller tummarna för dig!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Håller tummarna för dig imorgon.,,,,=)
  Hihi ja tänk vad busig du är...=)

  Kram och pepp

  SvaraRadera
 4. klart jag håller tummarna för dig gumman.. hoppas du får till det med träningen så slipper känna att du kommer efter.. träning går bra för mig.. men sötsuget oh my god.. jag bara vill ha å ha på kvällarna.. fy f-n ...
  peppkram till dig

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: