Victoria 30

Det kan ha undgått läsaren av denna blogg att jag har ett visst intresse för vårt kungahus. Jag har här på bloggen inte nämnt det så flitigt, men eftersom det nu snart är en mycket speciell dag och media är överöst med nyheter, tillbakablickar, information och nyfikna undringar kan jag naturligtvis inte vara sämre än att jag åtminstone med några ord nämner kronprinsessans 30-årsdag som infaller nu på lördag. Och som det schlagerfan jag är går ju artistuppbådet inte av för hackor. Sanna Nielsen, Shirley Clamp och Sonja Aldén, Måns och så favoriten Carola. Alla på samma scen. Det skall till en kunglighet för att lyckas med något sådant utanför Melodifestivalen.

En extratidning har utkommit från Svensk Damtidning, helt ägnad åt Victoria, finns att inhandla i butik nu. På deras hemsida finns det en filmad intervju att titta på med födelsedagsbarnet. Från den 14 juni till den 15 september kan man beskåda en utställning på Stockholms slott till hennes ära. (Och jag är en av dem som planerar att besöka.)
Victoradagen som jag nämnde ovan är mer stjärnspäckad än någonsin. Och på aftonbladets blogg kan man läsa Prinsessbloggen av Catarina Hurtig - en blogg sprängfylld med detaljer och information inför 30-årsdagen.

Ja det är paradiset för en som mig...
-Mia

Kommentarer

Populära inlägg