Resultat och funderingar

Hemma igen efter en sväng på stan, tänk jag hade ju alldeles glömt att vi skulle tvätta idag på förmiddagen. Så skönt att slippa åka till jobbet utan kunna sitta och arbeta i sin egen takt här hemma. (O blogga lite...)
Som ni märkte kunde jag inte hålla mig länge med uppdateringen av viktresultat och kring detta har jag lite funderingar.

1. (Som inte egentligen har med resultatet att göra) Jag publicerade det inlägget 8:30 i morse men det blev inte synligt förrän nu... Jag har haft liknande problem ett par gånger tidigare, någon som upplever samma sak??? Dessutom kan jag inte skriva i Titelraden direkt längre. Jag måste först publicera inlägget och sedan gå in och redigera det för att kunna skriva i det fältet. Är det bara jag och min dator eller?

2. (Och nu handlar det om viktresultat igen) Det borde kännas lite deppigt, men det gör det inte. Resultatet är ju något missvisande egentligen eftersom jag gått upp lite under tiden och sedan ner igen... Så snittet 0,06 stämmer ju egentligen inte, men nu är det som det är. Inga glädjesiffror här inte, bara ren fakta.

3. Anledningen att det blev lite + denna veckan är med största sannolikhet alkoholen från i lördags och bakismaten från i går. Hade det inte varit för det så hade det med all säkerhet varit minus och då känner jag att det är värt det.

4. Med hänvisning till nr. 2 så känner jag mig inte deppig utan snarare peppad. Jag måste ju visa att punkt 3 stämmer :-) Dessutom blev jag så inspirerad av Malins bilder igår att inget kan stoppa mig...

5. Det börjar bli färre och färre veckor och dagar till 30-årsdagen...

Nu är det snart dags för lunch, idag blir det hemgjord lasagne (min kära sambos som jag bara äääälskar), lite jobb till, lite tvätt till och lite slappa till. Man ska inte ta ut sig i onödan.

Solen har kommit till Malmö och humöret är på topp, hoppas ni har det lika bra som jag.

Kram och pepp till alla

-Mia

Kommentarer

Mest läst: