Peppartjejer, lite synd och en iPod


Ja det är ungefär de ämnen jag tänkte ta upp idag.

Har varit ganska dålig på att uppdatera här, det skall jag inte sticka under stol med... anledningen är något värt runt 1800 kr, som är grå och rymmer ca 1000 låtar och som kommer att bli en av mina bästa kompisar i sommar. På tåget, på bandet på gymmet, på promenad i parken, på jobbet när det är lite trist... Jag har köpt en iPod och jag är helt förälskad, har nog inte ens upptäckt hälften av all funktionalitet än och ändå är den så bra!!! Vad ska man säga...


Lite synd har det blivit också, har mått pyton stundtals i veckan, sprängande huvudvärk och illamående, varför jag inte traskat upp för trapporna varje gång utan syndat ett par gånger och tagit hissen. Och igår var jag så pass onyttig att jag besökte favoritrestaurangen, Mosaik, efter jobbet. Det blev inte så farligt dock, grekisk sallad och Keftedes får räknas bland det nyttigaste jag har ätit på den restaurangen genom tiderna.


Trots att jag varit dålig på att uppdatera har jag inte varit lika dålig på att läsa alla andras bloggar. Därigenom hittade jag igår en länk hos Elin (som för övrigt erbjudit sig att hjälpa mig lite med en roligare header på denna sidan. Tack Elin, jag skickar bild, skall bara komma på vilken, kan det vara i vilket format som helst?)... hos Elin var det ja. Där hittade jag en länk till en utmaning som startats av Marie.

Det handlar helt enkelt om att vi viktiskompisar stöttar varandra under dessa månader som Viktväktarna på vissa platser i landet har semesterstängt (när man mest behöver dem...) Även om jag själv inte längre är aktiv viktväktare utan kämpar på av egen kraft så kan jag ju inte låta bli att anta utmaningen. Jag tror vi var uppe i 9 personer senast jag kollade. Vilken kanonidé Marie. Du borde få en guldstjärna bara för det :-)

Imorgon sätter vi oss på tåget och beger oss mot Linköping och bröllop på lördag. Så nu kommer det att bli lite tyst här igen. Vägningen kommer denna veckan också att flyttas ett dygn framåt till måndag morgon. Håll nu alla tummar att jag är strong och kan hålla mig nyttig på bröllopet.


Kram och pepp till er alla (och tack för alla söta kommentarer, kan inte säga det mycket nog.)
-Mia

Kommentarer

 1. Men vad avis jag är på dig som har en iPod - förstår fullt ut att du inte har tid med oss :)
  Ska in till stan imorron o kika om min rosa mp3-spelare har kommit.
  Inte rosa = inget köp, hahahaah!
  Visst är det svårt att stå emot stundtals för alla frestelser, men igår var jag så envis och skulle minsann visa att jag inte är värd ett plus så jag lät bli allt gott och tog en skorpa....men den var god faktiskt :)
  Ha en trevlig helg med bröllop o vi får hoppas på sooool!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Min ipod är en av mina bästa vänner, älskar den, har haft den ett tag nu så min är en ipod mini men jag skulle så gärna vilja ha den röda nanon... snyft... men kan inte byta ut den då den fungerar utmärkt. Klurar dock på att "ge" den gamla till David så att jag kan köpa en NY! Om det jag vill köpa finns i rött så väljer jag definitivt den färgen - älskar rött!

  Det går nog bra med vilken fil som helst på bilden, det kan ju vara en på din stad eller så. Vad som helst helst enkelt, och om du vill att det ska stå något speciellt på den, den där beskrivningen du har nu eller något.

  Ibland får man synda bara man inte gör det varje dag.

  Kram och pepp

  SvaraRadera
 3. Ha en riktigt trevlig helg, så håller jag tummarna för dig på måndag!! :)

  SvaraRadera
 4. Hej
  Hittade hit via Marie, hoppas det går bra med utmaningen.

  Jag köpte en mp3 för ett par veckor sedan, inte en iPod men den är bra en då. ;) Jag älskar att ha den när jag är ute och går.

  Ha en skön helg :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: