Jag saknar Roger, Titti och Gert

Vi börjar närma oss sommaren värsta ångestperiod och i år har den potential att bli ännu lite värre än föregående år har varit. Det kanske är lite lätt överdrivet men jag tror att ni kommer att förstå.

Det blev alldeles särskilt tydligt när jag satt i bilen i morse. Ända sedan RixMorgonZoo gänget gick på semester har jag tvingats byta radiokanal varje morgon jag att mig i bilen. Förlåt mig Paul och Kjell, ä. k. vikarierna, men jag står inte ut. Jag saknar Roger, jag saknar Titti, ja jag saknar till och med Gert. Det skall sägas i ärlighetens namn att varken Paul eller Kjell försöker sig på att härma någon av dem, inte vad jag har hört i alla. Men de håller ändå inte måttet.

Roger, Titti och Gert blev min egen lilla familj, inte minst under min pendlarperiod som jag berättat om tidigare. Ingen får säga något illa om dem utan att de får mig på halsen och det kanske är det som gör det nu... Och jag vill ändå poängtera i allt detta att min största känsla gentemot vikarierna är att jag tycker synd om dem. Det är inte rättvist att ens försöka ersätta R, T o G... Och det är nu vi snart kommer till mitt första dilemma.

För lika mycket som jag läääängtar till den 6 augusti kl 06:00 när dessa tre entrar studion igen, lika mycket ångest har jag att det sista programmet av årets Allsång på Skansen (som för övrigt verkar ha tagit till sig av kritiken från Schlagerprinsessan ang. gubbdominansen, bra jobbat Ellen!) sänds dagen därpå den 7 augusti kl 20:00. Jag vet hur känslan i kroppen är den där tisdagen efter midsommar när det är premiär, hela sommaren ligger framför ens fötter och bara väntar, och jag vet hur det känns när det är dags för sista programmet. Även om vårt klimat nu väljer att spela oss en massa spratt och inte vara vad det alltid har varit, så är känslan av att sommaren obönhörligen är slut när Allsången är slut, väldigt påtaglig. Tisdagskvällarna förra året intogs i stället av Ernst Kirschteiger... eller hur han nu stavar sitt efternamn... men nu skall ju han till TV4, så gud vet vad som kommer att sändas på bästa Allsångstid i höst.

Och inte nog med det, vad händer mer den 6:e augusti? Jo jag entrar scenen även jag... På jobbet! Efter mina två dyrbara veckors semester! Så i år får jag nog säga att det står 2-1 till att jag helst skulle vilja att det inte blir den 6:e augusti. Mogon Zoo får ursäkta!

Ha en bra dag alla bloggvänner
-Mia
som gillar att det är semester och att det blir fler program matprogram med Per Moberg i Tv4+

Kommentarer

 1. Och var glad att du inte blev tvingad att lyssna till Adam och Gry varje morgon... mardröm!

  SvaraRadera
 2. Kjell Eriksson äger! Han hör hemma på morgonen :)

  SvaraRadera
 3. :) Själv pallar jag inte med vare sig rix fm eller megapol längre, p3 eller p1 är vad jag lyssnar på. :|

  Hoppas du får en fin semester!

  Kram.

  SvaraRadera
 4. "Vad blir det för mat?"är ju grymt!
  Trevlig semester, helg och allt!
  Kram o pepp!

  SvaraRadera
 5. Canius Lupus: jag önskar att jag tyckte som du men jag bara kan inte... Kjell som nummer i ett annat land blir bara för mycket för mig :-)

  Yllet: Idag blir det P1 även för mig men kl 13:15. Då är det Sommar med Mia Thörnblom. Missa inte det.

  Anna: Ojojoj, han e grym! Cool! Gillar speciellt när han tvättade färskpotatisen med högtryckstvätten. Såg du det avsnittet?

  Kram och pepp
  Semester Mia

  SvaraRadera
 6. ...och Adam och Gry är ännu värre, jag lyssnar aldrig på Mix. DE försöker sig på någon slags kopia på Rix familjära stämmning, meni slutändan blir det bara pinsamt!

  SvaraRadera
 7. Carolina: Jag vill bara säga att jag inte kunde sagt det bättre själv :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: