Hemma igen

Söndag... hemma från bröllopsäventyret i Linköping. Sådanahär helger skulle det finnas en söndag till. Det känns inte jättemotiverande att gå till jobbet imorgon det måste jag säga. Delvis självförvållat med tanke på antalet glas vin som intogs under kvällen, men det var det värt.

Det var ett jättefint bröllop och kul att träffa hela min älskades tjocka släkt vid ett så positivt och glatt tillfälle som ett bröllop.

Själva rusade vi runt Linköping halva fredagen och halva lördagen för att hitta nåt att ha på oss. Jag vet att det är osmart att inte ha det bestämt men jag tror att många av er som läser detta vet hur det känns med kläder... Ja, nog pratat om det. Och så skall man ju inte vara vit och inte vara svart på ett bröllop. Jag tror aldrig jag har hittat så mycket både vita och svarta kläder som nu, bara för det liksom.


Resultatet blev en lila lite längre historia för mig och en rosa kreation för min kära sambo, till det krämfärgade byxor. Jag planerar inte att kunna ha dessa kläder så länge till som ni vet, men det får vara bortkastade pengar och kraft... Vill man vara fin får man lida pin. Resultatet ser ni här bredvid, det kan ju bli ett bra "förefoto" för min del om några månader.

Idag har det blivit lite bakismat av mindra bra slag dessvärre men det reder vi upp i veckan sen. Jag förväntar mig inte att ha gått ner nåt denna veckan (får se imorgon) efter både massor av vin och så som sagt bakismat, jag får hoppas att jag har stått still åtminstone. Och så får det blir gymmet ett par gånger nästa vecka, trots att den redan är extremt fullbokad, pust!!!

2 veckor kvar till semester. Jag håller ut så gott det går.

Kram till er alla

Nu skall jag in på Maries sida och kolla hur det går i utmaningen...

-Mia

Kommentarer

  1. Men så fina! Hoppas du inte stressar slut på dig innan semestern nu!
    Kram o pepp

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: