Uppdatering från en dålig bloggare

Jag har varit en dålig bloggare den senaste veckan, det känns lite konstigt att det redan har gått en vecka sedan vi kom hem.

Det var verkligen bara pang bom direkt in i verkligheten.

Matmässigt har veckan gått sådär, varken bra eller dåligt utan alldeles lagom. Jag har inte ätit direkt onyttigt och inte heller överdivet nyttigt. Ingen motion (förutom att jag numera alltid går i trapporna 6 våningar upp till lägenheten), jag har inte ansträngt mig helt enkelt men jag har inte heller skitit i allt. Jag ställde mig på vågen sedan efter det att jag skrivit sist och jag hade faktiskt bara ökat 0,5 kilo under semesterveckan så det får jag vara nöjd med. Det finns semestrar som har varit värre om man säger så.

Gårdagen resulterade i lite after work, ganska spontant men vi fick ändå ihop ett helt litet gäng av människor - lite olika sådär så det var riktigt kul!
För en liten tapper skara på 4 personer blev det inte hemkomst förrän kl 3. Skaran bestog förutom av mig och min kära sambo av hennes 2 arbetskamrater Anders och Johan. Efter St Gertrud gick vi vidare till Paddys och därefter till Heartbreak och lite karaoke. Det var en trevlig kväll, det blir ofta så när det är spontant. Men oj så trött man är såhär dagen efter. Man är inte 20 längre om man säger så...

När jag blickar framåt de närmaste veckorna känns det som ett myller av händelser och jag vet inte hur jag skall tackla det för att det inte skall sluta med att sommaren och allt kul bara har passerat och jag har inte njutit alls.

Nästa vecka blir det midsommar i Karlshamn, hade egentligen tänkt oss Karlskrona men alla stugor var uthyrda så det fick bli Karlshamn och Kollevik och det är ju inte fy skam det heller. Det var inte igår jag var där och det skall bli kul att komma tillbaka till det som en gång var "my favorite place on earth". Det var innan jag hade flyttat till Karlskrona det.

Nu är det snart dags för lite Sommarkryss på 4:an.

Kram och pepp till er alla, nu skall jag bättra mig med skrivandet.

-Mia

Kommentarer

Mest läst: