Ungefär som jag trodde

Ställde mig på vågen i morse och det var som jag trodde.
Varken plus eller minus, vågen stog precis på grammet (eller åtminstone hektot) som den gjorde förra veckan. Jag är naturligtvis inte nöjd men jag är inte missnöjd, nya tag nu istället.

Dagen har gått fint får jag säga:
2 knäckisar med kaviar och kaffe till frukost.
Tacos med en massa massa grönt till lunch.
Och nu om en stund kommer det att bli ytterligare en eller ett par knäckisar med keso på denna gången, så idag har jag klarat mig bra tycker jag.

Till detta har vi flängt runt på 4 lägenhetsvisningar under dagen, visserligen i bil, men annars hade vi inte hunnit. Hela lägenheten är städad OCH sist men inte minst, nu skriver jag här på bloggen. Jag känner mig riktigt nöjd med mig själv ändå.

Nu tänker jag starta på nytt med den satsning jag började med åtta veckor innan Mallisresan, den som till slut inte gav det resultat jag hoppats, men som jag inte skall hänga läpp för nu. Jag har inte just nu satt upp något närliggande mål men jag skall fundera ut ett till imorgon. Nu sätter jag bara igång helt enkelt.

Resultat söndagen 17 juni
totalt antal aktiva veckor: 0
viktminskning i kilo senaste veckan: 0
viktminskning i kilo totalt: 0
aktuellt BMI: 29,3
start BMI: 29,3

Jag har sagt det förrut och nu säger jag det (dessvärre) igen. Nu kör jag!

Kram och pepp på er alla.
Imorgon är första dagen på resten av våra liv.

-Mia

Kommentarer

 1. You go girl!

  Jag hänger med, har legat på latsidan ett tag men har stått stilla (nästan iaf...)

  I morgon gäller det, jag går ut hårt och startar med att jobba tre nätter... inte optimalt för en nystart men jag ska ner en bit till.

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Heja Heja Mia!
  Började själv förra veckan med nytändning, kan verkligen tipsa om mynt-metoden (se min blogg:)). Mitt största slarv är när jag inte reflekterar över allt som passerar mina läppar och hinner fråga mig själv "är det värt det??", ska se till att börja med det! Stort kram och pepp! Vi fixar det här!!

  SvaraRadera
 3. hej hej! har du provat att träna på morgonen innan frukost? det är nämligen då man lättast blir av med vikt i o med att kroppen har inget annat än fettet att ta ifrån. behöver du en massa motivation och tips så föreslår jag att du kan kolla in motionsguiden.se! den har gett mig mkt inspiration om hur man inte ska känna sig slö! :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg