Rapport fran Mallorca

Sitter nu har en stund i hotellets reception och vill naturligtvis lamna ett litet livsecken.
Vi har det alldeles alldeles underbart, idag ar det lite molningt men varmt och vi njuter i solstolarna vid poolen. Vi kunde inte ha valt ett battre hotell. Nar vi kom igar mottes vi av en portier som oppnade dorren for oss och tog hand om var vaska, vi blev bjudna pa champagne, det fanns frukt pa rummet och forsta rundan i minibaren ar gratis. Det ar ett helt fantastiskt hotell. Vi har det battre an vi nagonsin kunnat onska oss. Bilder kommer inte forran jag kommer hem. Hall ut! Har hort att vadret dar hemma skall vara mycket bra ocksa sa passa pa att njuta.

Kram Mia

Kommentarer

 1. Va mysigt ni verkar ha det, va bra! Vädret är ok här i Malmö men inte fantastiskt så du har det mycket bättre på Mallorca. Njut nu allt du kan!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Njut i massor! Det gör vi i Norrbotten, 20 grader i skuggan när jag klev upp 08.00 i morse. Medelhavet delar med sig av värmen till frusna nordbor med.
  Kramar på dig!

  SvaraRadera
 3. Vad härligt det låter!!! Nu vill vi inte ha några fler livstecken, sitt inte framför datorn när du ska semestra!! :)

  Javisst har värmen kommit hit, t-shirtväder och självklart jobbar jag nätter... sover bort de fina dagarna... jaja, jag och karln gick ut och gick i kvällsvärmen 1½timme efter att jag vaknat igårkväll, så vi fick i oss lite att värmen vi också.

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Det är SOMMAR i Karlskrona bara så du vet! :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg