Numerologi - och om att rensa...

Jag är ingen expert på numerologi men min kära svärmor är och hon har räknat på mina år och jag är i år 9 i år. Det innebär att jag är inne i det sista året i cyklen och det är dags att rensa och förbereda sig för allt nytt som skall hända i år 1. (Ojoj, då måste hon vara i år 9 allt som oftast tänker nog de som känner mig nu... Men nej så kan det inte vara)

Det är spännande att känna efter och man får en hel massa energi av att känna hur framtiden ligger där vid ens fötter och bara väntar.


Viktvänner. Jag har inte varit den bästa viktväktaren de senaste dagarna och veckan och helgen kommer att vara fullpackade med jobb. Det projekt jag jobbar på har sin sista stora milstolpe nu i helgen och det innebär minst 80 timmars arbetsvecka denna veckan. Inte sunt på något sätt men sen är det över. Så hold your horses på måndag är jag tillbaka i matchen igen och då behöver jag allt stöd jag kan få...

Kram och pepp till alla er andra tappra hjältar

-Mia

Kommentarer

 1. Åhh, jag älskar att slänga saker, jag känner mig så pigg och fräsch efteråt. Idag ska jag träffa mamma och åka ut till hennes stuga, där ska jag peppa henne till att släppa taget om lite saker. :)

  Viktminskning har sin tid och 80 timmarsveckor har sin tid, förstår att de inte går att kombinera särskilt bra.

  Men du, nästa vecka...I got my eyes on you! :)

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Se bara till att inte ta ut dig helt på jobbet, låter tufft! Ser fram emot nästa vecka, då är bara att köra hårt!
  Kram och pepp

  SvaraRadera
 3. TREVLIG HELG!

  Även om jag inte är någon schlagertjej så hoppas jag att din favorit vinner i morgon. :)

  KRAM

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg