Jo då så att...

Ännu en dag i paradiset. Eller rättare sagt på jobbet.

Dagen har, hör och häpna spenderats på jobbet mestadels.

Hade svårt att ta mig ur sängen i morse, det åskade så jag trodde att huset skulle rasa under natten och sen var det ganska svårt att somna om, så klockan hann bli fem över åtta innan jag masade mig ur sängen i morse.

Det blev till att ta med inhandlad yoghurt (drickvarianten som jag gillar med rabarber och banan) till jobbet. Det tillsammans med en frukt blev frukost idag.

Mellanmål blev ett äpple idag.

Lunchen idag intogs, som ni ser här intill, tillsammans med Helen och Maja i Västra Hamnen på en mysig restaurang. Eftersom det är Majas sista vecka på jobbet och hon slutar på torsdag så ville vi påbörja en bra tradition av lunchande i och med detta så jag hoppas att det blir flera av denna vara.

Sedan blev det till att stanna över på jobbet en timme och ikväll har jag, förutom att försöka lära mig vår nya digitalkamera, även lagat till en liten omelett samt ätit jordgubbar och mjölk. Så himla nice, är detta den underbaraste tiden på året eller är det?
Nypotatis och jordgubbar, det är sommar det! Och just nu finns det båda delar att njuta av i massor här nere i söder.

4 dagar kvar till Mallis nu. Längtar, längtar.
Kram
Mia

Kommentarer

 1. Hej!! Vad roligt att du hittat till mig! Och vad mysigt det låter med Mallis.. Men jag tänker inte bli avis.. :)
  Ang Marian Keys, Är det någon där, så blev den bättre! :)
  Ha det så gott! Kämpa på du med! Och fortsätt räkna ner till Mallis! Det gör livet så mycket lättare att ha ngt att se fram emot!
  /Yllet.

  SvaraRadera
 2. Hej Cornelia!
  Ville bara säga hej helt enkelt, och lycka till med din kamp mot kilona (er dock att du är väldigt fin som du är! :) Hoppas allt är bra, och att vi ses snart!
  Kramar / Rebecca

  SvaraRadera
 3. Tycker dina matval verkar väldigt bra. Känns som du är på gång och du är jätteduktig! Hoppas också du får det ruskigt bra utomlands, och ja, jag är avis! Sola och bada i pina colada! Ät, drick, njut och må!
  Kramar på dig!

  SvaraRadera
 4. Lyckosten som ska till Mallis :-)Sola och bada för mig med!
  Kram Sofie

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: