Direktrapport från jobbet...

Här sitter jag på jobbet, det är lördag morgon klockan är 20 över 9 och jag har varit uppe sedan kl 7... Projektet jag jobbar på handlar om att vi byter ut telefonin på Skånes alla sjukhus, detta är det sista sjukhuset och följdaktligen den sista helhelgen. Som jag skivit tidigare så brukar det innebära minst en 80 timmars vecka, hittills denna veckan är jag uppe i 66,25 h och som sagt då är det hela lördagen och hela söndagen kvar!

Men jag skall inte klaga. Det är kul och det är ett gott gäng jag jobbar med och nu så här den sista övergången känns det ganska vemodigt, lite grann som sista natten med gänget.

Det jag möjligtvis kan känna är det bästa med det här är att jag från och med måndag får tillbaka mitt liv, mina rutiner och möjligheten att kunna hålla en lite bättre mathållning. Ja inte så lite heller, en vettig mathållning helt enkelt.

Som det har varit nu har jag inte ätit frukost på en hel vecka, det blir som ett moment 22, ingen frukost hemma, långa arbetsdagar, hinner inte handla på väg hem, trött trött trött, sover lite extra länge eftersom det blev sent kvällen innan, hinner inte äta frukost... Och vad gör det, har ju ändå ingen hemma, och så hinner jag inte handla efter jobbet...


Å så rullar det på.
Men inte från och med måndag. Tro mig! Känner mig peppad att vara riktigt riktigt duktig! Riktigt nyttig, laga massor av mat och grönt!

Nu skall jag återgå till arbete här.

Kram och pepp på er alla
- Mia

Kommentarer

Mest läst: