34 timmar kvar...

... till planet lyfter!
Förlåt om jag blir tjatig men jag kan inte hjälpa det. Det skall bara bli så underbart.
Tack alla för era söta meddelanden.

Veckan löper på bra tycker jag, det äts nyttigt av bara farten, har inte hunnit med något annat :-)
Så skulle det alltid vara tycker jag! Man skulle inte ha tid att äta onyttigt. Lyckos dem som inte ens gillar godis, jag har stött på några sådana personer genom åren, hur gör dom egentligen?

Idag har vi unnat oss en öl till våra tacos dock. Vi behövde det efter en storstädning av lägenheten efter jobbet. Svärmor kommer ju och hälsar på under tiden vi är borta och då vill man ju att det skall vara dräglig livsstandart om man säger så...

Nähä, nu börja klockan bli mycket, dags att knoppa.

Kram och godnatt, hoppas hinna höra av mig imorgon innan resan, om inte så vet ni var ni har mig. Och har jag någon möjlighet så kommer jag naturligtvis att höra av mig från Mallis.

-Mia

Kommentarer

 1. Åh vad härligt det låter att åka iväg! Ikväll har regnet forsat ner i Stockholm och det var allmänt trist hela dagen. Men jag och två vänner + våra mödrar var med på Vårruset i Uppsala så jag har haft en bra dag trots trist väder :)

  Njut nu ordentligt av resan och allt roligt man gör då man far iväg på sånt där.

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Hej Cornelia!

  Vad mysigt att åka iväg till Mallorca, du måste verkligen lägga upp bilder på bloggen sen när du kommer hem =) Hur går det med viktnedgången? Jag blev så inspirerad av din blogg att jag oxå måste gå ner ett par kilo =)

  Vi hörs

  Kram / Stina (gammal paf:are)

  SvaraRadera
 3. Elin: jag gissar att jag kommer att njuta i fulla drag av att vara på semester och få smaska i mig en massa god mat och en massa god dricka, vi får väl se om jag är lika glad när jag kommer hem eller om jag är deppig efter att ha ställt mig på vågen... Skall försöka att ta en eller annan strandpromenad ändå...

  Stina: Hej på dig du, det var inte igår... Allt bra med dig. Kul att du hittade hit... Jo jag håller på att kämpa mig neråt igen... Jag har lagt på mig lite för många nya sambokilon det skall erkännas. Hur har du det annars? Jag lovar att lägga in en massa nice bilder... Har ju köpt ny och fin kamera... Bara jag lyckas att föra in dem i datorn :-)

  kram till er
  och till er alla andra...
  -Mia på jobbet....

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg