2 dagar i en smäll

Igår hade jag lovat min lilla sambo att inte befatta mig med datorn under kvällen och det höll jag så därför skrev jag inte någonting igår. Känner mig ändå mycket nöjd med gårdagen, den såg ut så här:
Frukost
VV yougurt med Branflakes
Latte
Lunch
Kycklinggryta och klyftpotatis sedan gårdagen
Middag
2 rostmackor med tomat och grillkrydda tillsammans med de sista av svärmors goda biffar

Mest nöjd med i dag är jag att vi tog en liten promenix trots att vi var trötta, minst nöjd är jag med att jag inte äter några bra mellanmål.

Idag så gick jag med tunga steg till jobbet, det är en lite deppig period just nu för mig och jag kan inte peka på exakt varför men det blir bättre. Dagen har sett ut som följer:

Frukost
VV yougurt, knäckemacka med smör och citronpeppar
Mellanmål

Äpple
Lunch
Fullkornspasta med sallad

Mellanmål
1 banan och 1 clementin
Middag (här kommer vi till synden)
Middag på Mosaik för att fira flickväns bonusutbetalning.
Grekisk sallad, Bojourdi (vilket är smält fetaost, vansinnigt gott) , lite tzatziki och ett glas vitt.

Mest nöjd med i dag är jag att vi jag ätit mellanmål (tack för det påminnelsefunktionen i Outlook), minst nöjd är jag med restaurangbesöket, fast det är lite kluvna känslor får jag erkänna, det var mysigt också.

Vädret och glädjen över J:s fin fina lönebesked nästintill tvingade oss att fira lite extra och favvorestaurangen är ju Mosaik så dit styrde vi kosan, efteråt gick vi en liten extra runda och inte direkt hem, alltid något känner jag. Men kroppen känns lite extra tung efter snedsteget.

Nu skall jag kolla Champions league finalen och be lilla sambon att ta lite före bilder på mig.
Blev inspirerad så till den milda grad igår på en sida som jag hittade - I filofaxen

Kram och pepp på er alla.

Kommentarer

 1. Tyckte att du ha haft två bra dagar! Jag kan inte se fotbollen, men heja Liverpol!

  SvaraRadera
 2. Hej =)

  Ville bara titta in å tacka för den fina kommentaren på min blogg å önska dig lycka till!

  Tycker att du är jättefin på kortet på din blogg!

  Kram Hanna

  SvaraRadera
 3. Man måste ju kunna unna sej lite gott ibland också, annars blir det ju nästan som ett straff om man är vv och inte får unna sej någon fet och kalorifylld mat nån gång =)

  SvaraRadera
 4. Lät supergott med restaurang middagen! Du har ju skött dig utmärkt i övrigt och man måste få unna sig ibland! Det värsta är ju om man inte njuter då för då är det ju ingen vits! Ska på middag ikväll,brorsan fyllde 30 i veckan och ska bjuda hem familjen på middag, men han har lovat att det blir vv-vänligt:)
  Kram Kickan

  SvaraRadera
 5. Cecilia: tack för "peppen", jag har väl kanske bara varit halvduktig i veckan men viljan finns och det är det viktiga.
  Hanna: Jag tittar in till dig så ofta jag kan, kämpa på. Allting har en mening, man ser det inte alltid förrän efteråt bara. Jag skulle vilja rekommendera en bok till dig. Överlevaren heter den och är skriven av Staffan Sjöberg.
  Maria: Denna veckan har varit lite för ofta saker som har gjort att man skall unna sig saker.. så det är inte bra... men annars helt rätt ju. Det skall ju inte bli ett fängelse att minska i vikt. Tillsammans är vi starka!
  Kickan: hur har du det? Väntar ju på full recension från tandis :-) Hoppas du hade en trevlig 30 års middag. Några trevliga maträttstips kanske? Jag har slut på idéer just nu.

  Tusen tack alla ni som är inne och läser min blogg. Tio tusen tack till er som skriver en rad till mig. Det värmer. Jag skall också bli lite bättre på att lämna ett spår efter mig. Det betyder så mycket. Tack!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: