Vad den älskade solen gör med oss människor...

Jag älskar solen, jag måste börja med och säga det. När den kommer blir jag en annan, lite bättre männsika. Jag älskar att känna den där värmen som är så specifik för sommaren. Den där första dagen på våren man känner den där värmen... Det kan jag leva på länge.

Men det finns också något annat med den där värmen, en annan liten del av mig som kommer fram. Det är Afterwork på uteservering i solen delen som dessvärre också tittar fram. Den sociala delen som vill samla ihop alla vänner och träffas nästan på varje dag efter jobbet. Och det är inte bra för min diet.

Vad händer då när man inser det? Jo man blir lite deppig och håglös och tycker synd om sig själv, så synd så man nästan vill gå in i närmsta affär och inhandla ett helt paket Häägen Daz glass och slurpa i sig precis som man gör på film eller kanske i Vänner. Och det är inte heller bra för min diet.

Nu låter det som att jag är nere i världens svacka men det är jag egentligen absolut inte, jag har bara lite mindre lust att vara duktig. Och det är absolut inte bra för min diet.

För nu är det snart bara 6 veckor kvar till min resa till Mallis och om jag vill kunna föreviga mig själv på denna underbara ö på någon bild alls så gäller det att jag tar tag i detta nu...

Ikväll blir det tacos. Mycket grönt och lite mindre gojs och så skall jag vara lite duktigare på att äta frukost under resterande dagar i veckan...

Keep up the good work, själv skall jag ta tag i mig själv ordentligt och förhoppningsvis kunna presetera bra resterande del av veckan.

-Mia

Kommentarer

  1. Kom igen nu Mia! Ge inte upp! Ge dig bara f*n på att lyckas. Social kan man ju vara ändå. Berättar man dessutom vad man håller på med har jag märkt att man oftast får mera stöd och beröm för att de också vill vara lika duktiga. Kämpa på nu!

    SvaraRadera
  2. Anna: verkligen tusen tack för ditt peppande, fantastiskt att komma in och se att du redan varit här och kikat. Det peppar verkligen. Tack

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg