Ingen sommar utan...

... Markoolios oftast vältajmade hits. Så även denna sommaren, idag har jag nämligen kärat ner mig i den nya: "Ingen sommar utan reagge". Markoolio kan konsten att fiska upp rytmer som man glömt och trodde aldrig skulle komma tillbaka. Den senaste i ordningen är lite av en blandning mellan "Bailando" och Robin Cooks cover på "I won´t let the sun go down" Från 1998 eller liknande årtal. Och det är i precis rätt tid. Rätt känsla infinner sig åtminstone i mig. Väntar otåligt på att hitta den på Youtube snarast.

Nu gissar jag att den kanske främst kommer att spelas på grillfesterna som hålls bland 20 åringarna på stranden kanske i Tylösand eller varför inte på Gotland. Men jag skäms inte för det, nej då, tvärtom står jag för att denna melodi nu ger mig lite sommarglädje och en massa energi att vilja strutta runt i bikini med en glassig drink i handen på stranden....
Okej, nu drömde jag mig bort lite jag erkänner, men bra är den i alla fall.

Dagen i övrigt har gått riktigt bra faktiskt, höll på att hungra ihjäl innan lunch men det gick bra och efter en stabil måltid mitt på dagen har jag nu bara ätit lite kvällsmat. Känner mig lätt och smärt (lätt överdrivet, men det är hungerskänslorna som är lite ovana för mig) och mycket peppad av Elins viktresultat. Och alla er andras naturligtvis, men Elin var väl ändå veckans vinnare och hon vinner då äran att peppa oss andra, det är inget dåligt pris med tanke på hur värdefullt det är för oss.

Nu skall jag masa mig ifrån datorn för ikväll och slå igång TV:n för att uppdatera mig på vad som har hänt i världen.

So long vänner.

-Mia

Kommentarer

  1. Är det det jag som är Elin? Ja alltså... jag vet ju att jag är Elin, men är det jag som är pepp-Elin?? :)

    I så fall så tackar jag och tar emot, jag blev så glad över ditt inlägg. Att gå ner i vikt för mig är nånting jag inte klarar av själv utan behöver hjälp och stöd av nära och kära och såna som bor långt borta och såna som jag börjar lära känna.

    Underbar känsla att känna sig lätt. Idag har jag beställt ett par nya arbetsbyxor, de gamla kan jag komma ur utan att knäppa upp :) och skärpet är på sista hålet. Blåbyxor från Fristads är inte så sexiga till att börja med men ett par som är tre storlekar för stora är så osexigt det kan bli!

    Kram o pepp från peppar-Elin

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: