Fuskis och syndare

Ja så var man tillbaka till vardagen igen efter en hektisk helg i Åmål.

Födelsedagsfirande, massor av människor och många olika känslor på bara några få timmar får en att känna sig som man lever i ett parallellt universum ungefär. Och jag skall erkänna att jag inte skött mig helt i helgen. Det är grymt svårt när man inte är hemma och har koll på allt man äter.

Jag har därför bestämt mig för att inte ställa mig på vågen denna vecka, jag känner på mig att varje litet hekto åt fel håll skulle kunna få mig att betvivla min förmåga att lyckas. Istället skall jag köra stenhårt denna vecka så jag garanterat kan presentera ett positivt resultat på söndag.

Men var tar tiden vägen egentligen? Den bara flyger fram, jag önskar att jag hade mer tid över att njuta av solen och våren som är här så fantastiskt tidigt. Jag skulle vilja visa ett par bilder som är tagna i helgen, det är på klipporna vid Vänerns strand. Bilder att njuta av och drömma sig bort i...


Kommentarer

 1. Det viktigaste är att man har viljan att vilja rätta till det hela. Jag brukar ha mottot "Man har inte misslyckats förrän man slutat försöka". Det är bara att hoppa på tåget igen. Du vet att du kan! Pepp pepp!

  SvaraRadera
 2. FÖR självdisciplinerad är inte heller bra att vara, då blir man en tråkmåns! ;)

  Jättefina bilder. Tänk, jag som aldrig varit vid Vänern!

  SvaraRadera
 3. Jag har badat i Vänern när jag var i Karlstad/Hammarö. Vänern är jättevacker trots att det är inland och insjö.
  Faktiskt havskänsla i Vänern :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: