Flyg o fläng

Kära vänner,
precis som jag förutspådde har veckan blivit mycket hektisk. 48 timmars arbete på fyra dagar och så en massa annat har inte gett mig magsår men näst intill. Men dieten har jag hållit så när som på en liten glass som slank ner under gårdagen.

Solen sken utanför fönstret och jag kände att det skulle bli sent på jobbet. Så när mina ärade kollegor valde att ta en promenad till närmaste mack för lite förtäring hängde jag på. Jag kan känna mig missnöjd med att jag inte inhandlade en Solero som hade varit till dietens förtjustning utan istället en strut, men nu är det så att det finns många nyheter som måste smakas av så här års... Men! Nästa gång blir det Solero för nu har jag mycket dåligt samvete.

Om ett par timmar bär det av mot Åmål som sagt, och 50-års kalas helg! Skall blir mycket trevligt men skänker också en tanke till mina kära kollegor på jobbet som har en hektisk helg framför sig.

Det kommer förmodligen att bli ganska tyst här nu fram till måndag eller ev. söndag kväll. Tåget anländer till Malmö sent så jag får se om jag vågar eller orkar hoppa upp på vågen när jag kommer hem. Om jag gör det skall jag presentera resultatet. Annars får det vänta till måndagen. O skulle det nu vara så att min kära sambos Connect kort fungerar skulle det kunna bli ett litet inlägg även från tåget, men det vågar jag inte lova.

Ha en underbar helg i vårvärmen och njut nu.

- Mia, på väg mot Dalsland

Kommentarer

Mest läst: