En helt vanlig torsdag...

Jag håller just nu på att slå ihjäl min dator eftersom den bestämt sig för att just precis nu göra en fullständig systemsökning efter virus och med andra ord är segare än lovligt...
Men jag skall behärska mig och istället berätta att jag tycker att det är så himla himla kul med alla kommentarer och alla länkningar som jag har fått de senaste dagarna. Det känns som vi är en hel liten familj viktväktare här nu och det känns fint när det känns som tyngst. Verkligen!

Idag har jag trots allt skött mig bra med regelbundna måltider och nyttiga sådana, vad jag kan känna finns mer att önska av är ändå träningen... Som sagt, det hjälper inte ens att jag bor granne med gymmet. What to do? What to do?

I helgen skall jag förutom städa även ta en eller ett par långa långa promenader och även planera in de närmaste veckornas motion och gud nåde den som ställer till det för mig så jag inte kan hålla min plan.

Over and out.

- Mia, idag en ganska duktig viktväktare

Kommentarer

 1. Hej Mia!
  Lycka till med träningen! Den tycker jag är helt klart svårast med viktminsknngen, när ska man få tid och ork??? Tv soffan är ju så skön.... Har mailat över viktkurvorna till dig nu, hoppas du får glädje av de:)
  Kram Kickan
  p.s. är också tokglad över att vara en del av en vv-familj:)

  SvaraRadera
 2. Det är alltid så svårt att komma igång med träningen. Men den är ju ack så effektiv. Ha du ingen som du kan träna med då? Lite mer press om man bokar med någon. Jag är numera i behov av en daglig promenad. Jag mår så himla bra efteråt!
  Trevlig helg!
  Kram kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg