Karlskrona - en diamant i det sydöstra hörnet

Idag har jag fått lov att visa några väldigt väldigt vackra bilder av min hemstad Karlskrona. När jag surfade runt lite bland alla bloggare så fångades jag av dessa underbara bilder. Det är Karlskronas innerstad en morgon för inte så länge sedan när solen tittar fram bakom hustaken och det är alldeles alldeles underbart.

Bilderna är tagna av Annika - besök hennes blogg på En järnladys dagbok.


Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtar tillbaka, det är inte så lätt att förklara för den som aldrig varit där och inte ens alltid så lätt att beskriva för någon som varit där, eller kanske till och med bott där. Nej Karlsrkona är speciellt, endra älskar man det eller så gör man det motsatta.

Annikas underbara bilder ger en liten bild av mitt Karlskrona, den underbara miljön med havet inpå knuten var du än befinner dig. Så många gånger som jag har gått längs med Borgmästarkajen på väg till jobbet och bara njutit. Man brukar säga att man är hemmablind men det har jag aldrig varit med Karlskrona, jag har ALLTID älskat det.


Jag hoppas en dag på att komma tillbaka lite mer permanent men det kräver lite övertalning och bearbetning av min sambo innan det blir verklighet, men hon börjar mjukna och det gläder mig. Till att börja med blir det ett besök kommande helg, ja redan imorgon faktiskt, jag är ingen mästerfotograf men kanske kan jag förmedla något jag också. Det får vi se...


Återigen, tack
Annika för att jag fick visa dina bilder här i min blogg... Ta hand om mitt Karlskrona så länge.

Kommentarer

 1. Tack för dina inlägg hos mig. Beklagar att din sambo inte riktigt insett värdet att bo i det som du så fint skrev: Diamanten i sydost
  Skam den som ger sig! :)

  SvaraRadera
 2. Tack själv, Mia! :)
  Jag hoppas mina bilder kan utgöra ett bra påtryckningsmedel på din sambo. ;)

  Det finns för övrigt många fler lockande bilder under "foton" ifall du missat det. Bland annat fler från Borgmästarekajen tagna i september.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: